Speedsoccer Groningen

Speedsoccer Groningen organiseert Leagues en Tournaments voor verschillende leeftijden en niveau in het Indoor Soccer Centre in Groningen. Speedsoccer Groningen geeft we (jeugd)spelers uit de omgeving Groningen de kans om zich nog verder te ontwikkelen onder de unieke speedsoccer-omstandigheden.  

Speedsoccer Groningen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het KvK nummer: 67131832.

Het Spel

Wedstrijden worden gespeeld met 4 veldspelers en 1 keeper op een veld van 30 x 15 meter. Vanwege de boarding en de netten rondom speelveld kan de bal niet uit. De combinatie van het veld en échte wedstrijden maken een rijke en uitdagende voetballeeromgeving.

Spelers moeten in kleine ruimte zeer snel handelen en zoeken naar oplossingen. Ze komen continu in (betekenisvolle) duels, zowel aanvallend als verdedigend. Opgeven is geen optie, aangezien het spel continu doorgaat! Alleen bij een vrijbal of na een doelpunt ligt het spel even stil. 

Vanwege de relatief hoge betrokkenheid van alle spelers op het spel, de vele duels, acties, schoten en doelpunten is Speedsoccer een geweldige toevoeging voor spelers.

Bekostiging & kosten

De Speedsoccer League heeft tot doel om voetbalteams uit de omgeving Groningen van hetzelfde (competitie)niveau bij elkaar te brengen en te laten spelen om de Speedsoccer Cup. Dit doen we in samenwerking met het Indoor Soccer Centre

Vanwege financiële bijdragen van sponsoren houden we de League betaalbaar en toegankelijk voor teams en spelers. Bent u geïnteresseerd in sponsoring? Klik dan hier voor onze hand-out met informatie!

 

Joomla templates by a4joomla