De Voetbalschool

De Voetbalschool Groningen is een officiële TSM Academy. Dit betekent dat hier uitsluitend volgens de Total Soccer Method gewerkt zal worden.

De Voetbalschool Groningen bestaat sinds 2010 en is ontstaan uit een samenwerking tussen Skills4All Voetbalschool, opgericht in 2007, en Total Soccer Network.
De Voetbalschool biedt jonge voetballers en voetbalsters de mogelijkheid om zich tijdens onze activiteiten voornamelijk op technisch, maar ook op tactisch vlak te verbeteren.

Alle trainingen en activiteiten zijn gericht op de individuele ontwikkeling en zijn van de hoogste professionele kwaliteit. De activiteiten van De Voetbalschool, tevens licentiehouder van de Total Soccer Method, staan onder leiding van gediplomeerde en professionele trainers.

Meer informatie op: DeVoetbalschool.nl

IKSO

IKSO is een innovatieve web- en mobiele applicatie voor dagelijkse feedback en reflectie. De gebruiker kiest zelf, of in samenspraak met de begeleider, waar hij of zij zich in ontwikkelt. Real-time 360 graden feedback en chatberichten worden via de APP verzameld.

Op elk gewenst moment kan worden gereflecteerd op de gekozen doelen. De doorgemaakte ontwikkeling is in te zien voor zowel de gebruiker als begeleiders.

Meer informatie: IKSO.nl

RWin

Met een jarenlange ervaring in de sport en vooral met sportverenigingen is RWIN Sportconsultancy een jong, dynamisch sportmanagement & -advies bureau voor gemeenten, sportorganisaties, sportbonden en sportverenigingen. Met een frisse aanpak wordt met grote betrokkenheid gewerkt aan de verschillende projecten vooral op het gebied van sportverenigingen.

De interne organisatie is zeer flexibel en er zijn korte en snelle lijnen tussen de verschillende disciplines. Door de integrale aanpak van projecten is RWIN Sportconsultancy  een geschikte partner voor zowel kleine als grootschalige projecten.

Hierbij kan gedacht worden aan relatief kleinschalige projecten zoals het organiseren en verzorgen van een thema-avond of ondersteuningstraject, een presentatie of grote projecten als het opzetten van verenigingsmanagement tot sportstimuleringsprojecten in gemeenten.

Meer informatie: RwinSportconsultancy.nl

Tourist-Tours

Tourist-Tours organiseert (halve) dagtochten & arrangementen in Drenthe en Luxemburg. Onder begeleiding van een professionele, kundige en enthousiaste gids zie je de mooiste plekjes van Drenthe of Luxemburg, eventueel in combinatie met een overnachting & catering.

Tevens organiseert Tourist-Tours het spannende GPS Moordspel in verschillende plaatsen in Drenthe en Luxemburg. Aan de hand van een interactieve kaart op een tablet zoeken de deelnemers de weg door de schemerige straatjes van deze eeuwenoude dorpen. Daarbij worden zoveel mogelijk aanwijzingen gezocht, hints verzameld en getuigen omgekocht om de moordenaar te ontmaskeren die verantwoordelijk is voor de dood van diverse toeristen.

Meer informatie: Tourist-tours.com

SaniDirect

De stad Groningen, met de martini toren als hoogtepunt. Of het nu gaat om een nieuwe gehele badkamer, toiletsets met alles erop en eraan, inloopdouches of los sanitair. Het is allemaal in mooie opstellingen te bekijken in deze grote showroom. Ook kun je ter plekke profiteren van alle aanbiedingen die de winkels hebben.

Daarnaast zijn er in elke showroom opstellingen van badmeubels, spiegels, wastafels, kranen, douchecabines en toilets. Onze deskundige adviseurs zullen altijd de beste combinatie van prijs en kwaliteit adviseren.

Meer informatie op: Sanidirect.nl/winkels/details/sanidirect-groningen/

 

SaniDirect

Voetbal en hockeyspeciaal zaak in Hoogezand sinds 2008!

Meer informatie op: Sportunit.nl

Joomla templates by a4joomla