Geen wijzigingen bovenaan de ranglijst in League 1 en League 2. Be Quick 1887 start het nieuwe jaar als lijstaanvoerder. De BVO's mogen in de achtervolging. Be Quick 1887 won ook haar tweede duel in League 1, dit keer was HFC'15 niet opgewassen tegen team B uit Groningen-Zuid.

In League 2 gaat GVAV nog altijd aan de leiding. De Kardingers wonnen van hun teamgenoten in de tweede speelronde. Bedum volgt na een gelijkspel tegen HFC'15 op 2 punten achterstand. 

Naast Leagues organiseert Speedsoccer Groningen ook Tournaments. Maak een keuze uit het menu links.

Na de eerste League wedstrijden kunnen we voor het eerst spreken van een koploper. Be Quick 1887 won haar eerste wedstrijd met 14-9 van FC Groningen en is daarmee lijstaanvoerder. 

De eerste divisionist laat SC Heerenveen voorlopig met 1 doelpunt verschil achter zich. De Friezen wonnen namelijk met 9-13 van Hoogezand. HFC'15 is de trotse nummer drie na een verassende overwinning op SC Cambuur.

In de League 2 voert GVAV C voorlopig de lijst aan. Dit team wist in de stadsderby Be Quick 1887 met 15-6 te verslaan. Achter GVAV hebben zich beide teams van Bedum gevestigd na overwinningen op teams van HFC'15 B (12-7) en GVAV B (11-8).

Joomla templates by a4joomla